Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با تمهیدات سازمان دامپزشکی از ایجاد بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان جلوگیری شد و با قرنطینه و مدیریتی هم که انجام گرفت بالاخره بعد از شش سال صادرات محصولات طیوری کشورمان به عراق آزاد شد.

به گزارش ایران اکونومیست، محمد آقامیری، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی گفت: یکی از مهم ترین سیاست‌های وزیر جهاد کشاورزی درمورد امنیت غذایی در بعد کمی و کیفی است که در بحث کیفیت اقدامات خوبی صورت گرفته و خط قرمز ما هم سلامت مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نگاه سازمان دامپزشکی متمرکز بر مبارزه با بیماری‌ها و پیشگیری و کنترل برخی بیماری‌هایی بوده که می‌توانسته سلامت مردم را به خطر بیندازد از جمله‌ی آن بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان بود که سال گذشته با اقدامات سازمان دامپزشکی کشور عاری از بیماری آنفولانزا شدیم.

رئیس سازمان دامپزشکی به آثار و پیامدهای وجود این بیماری اشاره و اظهارکرد: آثار اقتصادی وجود این بیماری این است که صادرات محصولات طیوری ممنوع می‌شود و از جمله آثار اجتماعی آن هم می‌توان به بروز بیماری مشترک بین انسان و پرنده و مرگ و میر آن اشاره کرد.

آقامیری گفت: با تمهیدات سازمان دامپزشکی از ایجاد این بیماری جلوگیری شد و با قرنطینه و مدیریتی هم که انجام گرفت بالاخره بعد از شش سال صادرات محصولات طیوری کشورمان به عراق آزاد شد.

وی همچنین درمورد اقدامات دولت سیزدهم برای ایجاد کشاورزی پایدار در کشور اظهارکرد: کشاورزی قراردادی یکی از اقدامات خوب وزیر جهاد کشاورزی بود. امسال بیش از 7,5 میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شد که این رقم بی سابقه بود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی مدیریت بازار کالاهای اساسی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: مردم خودشان قضاوت کنند در شرایط تحریمی و در دنیای فعلی که کشورهای اروپایی سر غذا و انرژی دعوا دارند اما ما در داخل کشور مشکل و کمبودی در این خصوص نداریم و این نشانه مدیریت صحیح و دقیق و توانمندی جهاد کشاورزی است.

آقامیری اظهارکرد: از آنجایی که غذای مردم به صورت روزانه تأمین می‌شود لذا وزارت جهاد کشاورزی هم روزانه به فکر امنیت غذایی مردم است و در حوزه تأمین غذا و سلامت غذا هیچ کوتاهی نخواهیم کرد.

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی سازمان دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۰۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا

مدیر صادرات گروه خودروسازی سایپا گفت: در سال جاری، ساینا اس اتوماتیک به عراق صادر خواهد شد.   به گزارش سایپا منصور ابطحی با اعلام این خبر درباره روند صادرات خودروهای سواری و تجاری که گروه سایپا در سال جاری دنبال خواهد کرد،‌ اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته،‌ صادرات محصولات سایپا در سال جاری به کشورهای مختلف ۳ برابر خواهد شد. بدین جهت محصولات گروه خودروسازی سایپا به کشورهای همسایه،‌ آسیای میانه‌ و کشورهای آفریقایی صادر می‌شود. بر این اساس قصد داریم در بازارهای عراق، سوریه،‌ روسیه و ونزوئلا حضور و نقش پر رنگ‌تری داشته باشیم.   وی با بیان اینکه بازار عراق برای ما خیلی مهم و استراتژیک است،‌ یادآور شد: در سال جاری ساینا اس اتوماتیک به عراق صادر خواهد شد. همچنین سطح روابط و همکاری‌های صنعتی خود را با کشورهای آفریقایی افزایش خواهیم داد. بدین جهت بنا شده خودروهای تجاری سبک زامیاد (فرمان راست-فرمان چپ) و خودروهای اقتصادی گروه سایپا (کوییک-اطلس-ساینا) به این کشورها صادر شود.   ابطحی تاکید کرد: کشورهای آفریقایی شانس بزرگی برای کسب و کارهای ایران به خصوص حوزه خودرو دارد و از این رو با خیلی از کشورهای آفریقایی مذاکرات جدی شروع شده است.   مدیر صادرات گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه بازار روسیه بسیار بزرگ است و محصولات گروه سایپا امکان صادرات به این کشور را دریافت کرده‌اند،‌ گفت: با توجه به اخذ گواهی استاندارد صادرات کالا به روسیه (GOST)،‌ از ابتدای تابستان سال جاری صادرات خودروهای کوییک و ساینا اتوماتیک و دنده‌ای گروه سایپا به کشور یاد شده آغاز می‌شود و البته در حال برنامه‌ریزی هستیم که مجوزهای لازم برای صادرات شاهین پلاس را هم دریافت کنیم.   وی تاکید کرد: برنامه صادرات خودرو به ونزوئلا نیز در تابستان سال جاری در حال نهایی شدن است و محصولات ساینا و کوییک به این بازار ارسال خواهد شد. در دور جدید همکاری با طرف ونزوئلایی در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، چند محموله هزار دستگاهی خودروی آماده (CBU) به بازار مزبور صادر شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی